Nezaradené

Kamery do auta od kubooo.sk

Posted On október 13, 2016 at 9:55 am by / No Comments

Každý majiteľ vozidla je v dnešnej dobe je vystavený riziku dopravnej nehody, či už je to riziko od cestných pirátov, ktorí v poslednej dobe majú väčší pocit, že pre nich neplatia pravidlá, predpisy ani normy slušného správania, alebo od iných rizík ako je napr. ľad na vozovke a pod. Vo väčšine prípadov dokázať svoju nevinu je veľmi ťažké, obzvlášť v prípade, ak nie sú k dispozícii žiadni ďalší svedkovia. To sú vlastne hlavné dôvody prečo sa DVR videokamery alebo čiernej skrinky do auta stávajú stále viac populárne aj v SR.

Kamera do auta (DVR kamera – Digital Video Recorder camera) sa v súčasnosti využíva ako „čierna skrinka“ automobilov, pretože sa záznam ňou nahraný používa v niektorých prípadoch ako dôkaz pri vyšetrovaní (zrážka cyklistu, stret so zverou, opitý chodec, atď.). Náš e-shop Vám prináša kamery v za zvýhodnené ceny oproti konkurencii. Auto-kamera je kompaktné zariadenie, ktoré sa inštaluje vo vnútri vozidla a je určené pre nepretržitý záznam všetkého čo sa deje vonku pred vozidlom buď za jazdy, alebo aj u zaparkovaného vozidla.

V súčasnosti ponúkame dva druhy auto kamier, ktoré sú dostupné pre širokú verejnosť,  keďže ich cena je oproti konkurencii o desiatky eúr nižšia.  Naše kompaktné kamery sú dokonalým spoločníkom pre každodenné cestovanie autom. Disponujú množstvom funkcií ako napríklad cyklické nahrávanie, režim parkovania, detekcia pohybu senzor proti otrasom a iné. Čierna skrinka ( auto kamera) je ľahko ovládateľná pomocou tlačidiel na displeji na zadnom paneli. Samozrejmosťou je nahrávanie záznamu vo Full HD kvalite.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *